Paas traktaties

 

Werkomschrijving:

Het hoofd is van piepschuim, te koop bij knutselwinkel, deze is geverfd.

De ogen zijn geknipt van foam papier en de snorharen zijn satéstokjes die zijn zwart gemaakt.

De tanden zijn gemaakt van piepschuim. De oren zijn gemaakt van karton en met een ijsstokje vastgeplakt aan het oor en toen in het hoofd gestopt, zodat de oren mooi rechtop blijven staan.


De fotocameraatjes (4056-A) zijn met rode vetersnoep om de chocolade haasjes gebonden en in het hoofd gelegd. Als vulling plastic zakken, een zwarte theedoek erover en klaar!

Wat trouwens heel handig is, is nog een stuk karton (zie foto)eronder te plaatsen. De kans is namelijk groot dat het hoofd omvalt. Door het karton blijft het goed staan. Deze bol heb ik trouwens vorig jaar als pokémon traktatie gebruikt. Zo kun je hem telkens opnieuw gebruiken! En natuurlijk ook voor een ander dier!


Klant kidsfeestje.nl

Bijbehorende artikelen:

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

ok
Reken eenvoudig en veilig af met iDeal
Like ons op facebook en maak gebruik van onze speciale aanbiedingen.
Vandaag voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Kinderfeest Slingers Kinderfeestjes Kinderfeest verjaardag Verjaardagsfeest Partijtje Kinderpartijtje Kinderverjaardag Tractatie Kinder Kado Kinder Cadeau Piratenfeest Kinderpartijtjes Kids feestartikelen Kinder feestartikelen Kinder Cadeautjes Presentjes Kinder kadootjes Kinder verjaardagsfeestje Verjaardagstraktaties Kinderfeestartikelen Kinder verjaardagsfeest Weggeef cadeautjes Versiering kinderfeest Verjaardagstraktatie Kinderfeestje decoratie Kinderfeest thuis test