winkelwagentje(0)

Piñata Batman met pullstrings

Batman Piñata
Een batman of superhelden feestje is niet compleet zonder deze prachtige piñata. 

Wat is een piñata?
Het stukslaan van een piñata is een feestelijke traditie, die oorspronkelijk uit Mexico komt. Een piñata wordt gemaakt van papier-maché en is verkrijgbaar in allerlei thema's, soorten en maten. In dit geval dus een kleurrijke dinosaurus. De piñata wordt gevuld met snoep, confetti en allerlei kleine kadootjes en daarna opgehangen, bijvoorbeeld aan een boom. De kinderen worden geblinddoekt en moeten proberen de piñata stuk te slaan met een stok. Bij kleine kinderen kun je de blinddoek ook weglaten. Als de piñata breekt, 'regent' het snoepjes en kadootjes. De droom van élk kind!

De piñata vulling
Onze piñata's worden leeg geleverd, zodat je de piñata zelf kunt vullen. Je kunt dan zelf snoepjes en kadootjes kiezen, die aansluiten bij het thema van het verjaardagsfeestje. Dat maakt het nóg leuker. Aan de onderkant van de piñata zit een witte, ronde sticker met daaronder een langwerpige flap. Als je deze flap een stukje open maakt, ontstaat er een opening waardoor je de piñata gemakkelijk kunt vullen.

Batman piñata met pull-strings
Doordat deze batman piñata pull-strings bevat, is deze ook geschikt voor de allerkleinste kinderen. Zij kunnen om de beurt aan één van de pull-strings (lintjes onder de piñata) trekken in plaats van met een stok tegen de piñata slaan. Slechts één van de pull-strings opent het valluikje, de andere lintjes zijn 'nep'. Dit is niet alleen handig voor de kleintjes, maar het is ook fijn dat de piñata bewaard kan worden als herinnering aan een waanzinnig leuk kinderpartijtje!

Details Batman Piñata
Afmeting batman 50x40x20 cm ( lxbxh)
De piñata bevat een hengsel van hard plastic, waarmee de piñata gemakkelijk kunt ophangen.
De piñata wordt geleverd zonder inhoud. Je kunt de piñata vullen met snoep, confetti, piñata kadootjes of andere leuke traktaties


Bestelnummer: PI14

Tijdelijk uitverkocht
 
Prijs per stuk: € 14,90
Aantallen:
Minimum afname: 1 stuks

Piñata Batman met pullstrings

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

ok
Reken eenvoudig en veilig af met iDeal
Like ons op facebook en maak gebruik van onze speciale aanbiedingen.
Vandaag voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Kinderfeest Slingers Kinderfeestjes Kinderfeest verjaardag Verjaardagsfeest Partijtje Kinderpartijtje Kinderverjaardag Tractatie Kinder Kado Kinder Cadeau Piratenfeest Kinderpartijtjes Kids feestartikelen Kinder feestartikelen Kinder Cadeautjes Presentjes Kinder kadootjes Kinder verjaardagsfeestje Verjaardagstraktaties Kinderfeestartikelen Kinder verjaardagsfeest Weggeef cadeautjes Versiering kinderfeest Verjaardagstraktatie Kinderfeestje decoratie Kinderfeest thuis test