winkelwagentje(0)

Pinãta Dolfijn met pullstrings

Piñata Dolfijn.
Met deze vrolijke piñata in de vorm van een dolfijn tover je een grote lach op het gezicht van elke dolfijnen-fan. Een superleuke piñata voor een dolfijnenfeestje of een 'onder-water-kinderfeestje'.

Wat is een Piñata?
Piñata's komen oorspronkelijk uit Mexico, waar ze worden gebruikt met kerst en kinderverjaardagen. De piñata's zijn verkrijgbaar in allerlei leuke figuren, gemaakt van papier-maché. De piñata wordt gevuld met snoep, confetti en eventueel kleine cadeautjes, waarna hij wordt opgehangen. De kinderen mogen er daarna, al dan niet geblinddoekt, tegenaan slaan. Als de piñata breekt, valt er een stortvloed van snoepjes, confetti en cadeautjes over de kinderen heen. Dikke pret gegarandeerd!

Piñata zelf vullen met leuke traktaties
De piñata's worden ongevuld geleverd, zodat je de piñata naar eigen wens kunt vullen. Naast snoep en confetti kun je kleine traktaties kiezen die passen bij het thema van je kinderfeestje. Het vullen van de piñata is heel gemakkelijk. Op elke piñata zit een witte ronde sticker, waaronder een langwerpige flap verborgen zit. Je kunt de flap open maken (zonder de sticker los te maken) en door deze opening de piñata eenvoudig vullen.

Dolfijn Piñata met pullstrings
Je kunt de kinderen met een piñata stok tegen de dolfijn laten slaan, maar deze Dolfijnen Piñata bevat ook pull-strings. Pull-strings zijn de lintjes die je onder de piñata ziet hangen. Slechts één van deze lintjes is verbonden met het valluikje, alle andere lintjes zijn 'nep'. Laat de feestgangers om de beurt aan een lintje trekken, net zolang totdat iemand aan het juiste lintje trekt en zo de stortvloed van snoep, confetti en cadeautjes in gang zet.

Het voordeel hiervan is dat de piñata heel blijft en dus bewaard kan worden als herinnering aan een onvergetelijk kinderfeest. De pull-strings zijn ook fijner voor kleine kinderen, die nog niet de kracht en coördinatie hebben om de piñata stuk te slaan.

Details Dolfijn Piñata

  • afmeting dolfijn: 50 x 45 x 15 cm (l x b x h)
  • de piñata bevat een hengsel van hard plastic, waarmee je de piñata gemakkelijk op kunt hangen
  • de piñata wordt geleverd zonder inhoud
  • je kunt de piñata vullen met snoepgoed, confetti, piñata kadootjes of andere kleine traktatiesBestelnummer: PI17


 
Prijs per stuk: € 14,90
Aantallen:
Minimum afname: 1 stuks

Pinãta Dolfijn met pullstrings

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

ok
Reken eenvoudig en veilig af met iDeal
Like ons op facebook en maak gebruik van onze speciale aanbiedingen.
Vandaag voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Kinderfeest Slingers Kinderfeestjes Kinderfeest verjaardag Verjaardagsfeest Partijtje Kinderpartijtje Kinderverjaardag Tractatie Kinder Kado Kinder Cadeau Piratenfeest Kinderpartijtjes Kids feestartikelen Kinder feestartikelen Kinder Cadeautjes Presentjes Kinder kadootjes Kinder verjaardagsfeestje Verjaardagstraktaties Kinderfeestartikelen Kinder verjaardagsfeest Weggeef cadeautjes Versiering kinderfeest Verjaardagstraktatie Kinderfeestje decoratie Kinderfeest thuis test