winkelwagentje(0)

Peuter Snoeptaart Girls (20 pers)

Speciaal voor de kleine meiden: een vrolijke snoeptaart, met traktaties voor 20 peuters in de vorm van lekkere spekjes en dieren-snoepjes in vrolijke kleuren. Als 'special effect' heeft elk diertje een spekbuikje gekleurd met discodip.
Een feestelijke uitdeel traktatie voor een jarige jongedame, maar ook superleuk als geboortetaartje voor de kraamvisite of tijdens een babyborrel.

Je ontvangt de snoeptaart in een feestelijke verpakking van cellofaan en vrolijk krullint. 

Traktatietaarten hebben een geregistreerde houdbaarheidsdatum van ca. 5 maanden, geldig direct na productie. Het etiket met houdbaarheidsdatum vind je aan de onderkant van de taart. We raden je aan om de snoeptaart in een koele ruimte te bewaren!

Bestelnummer: T16


 
Prijs per stuk: € 13,35
Aantallen:
Minimum afname: 1 stuks

Peuter Snoeptaart Girls (20 pers)
Peuter Snoeptaart Girls (20 pers) Peuter Snoeptaart Girls (20 pers)

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

ok
Reken eenvoudig en veilig af met iDeal
Like ons op facebook en maak gebruik van onze speciale aanbiedingen.
Vandaag voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Kinderfeest Slingers Kinderfeestjes Kinderfeest verjaardag Verjaardagsfeest Partijtje Kinderpartijtje Kinderverjaardag Tractatie Kinder Kado Kinder Cadeau Piratenfeest Kinderpartijtjes Kids feestartikelen Kinder feestartikelen Kinder Cadeautjes Presentjes Kinder kadootjes Kinder verjaardagsfeestje Verjaardagstraktaties Kinderfeestartikelen Kinder verjaardagsfeest Weggeef cadeautjes Versiering kinderfeest Verjaardagstraktatie Kinderfeestje decoratie Kinderfeest thuis test