winkelwagentje(0)

Traktatietaart Paarden ( 30 pers.)

Een vrolijke snoeptaart met 30 onweerstaanbaar lekkere traktaties. Deze taart is geheel in stijl van onze feestlijn Paarden, super leuk om te combineren.
Hartjes, zachte kleurtjes en paarden afbeeldingen maken dat deze taart perfect is voor alle paarden fans! De taart bestaan spekbollen en zacht snoepgoed. 
De neon accenten op deze taart zorgen voor een extra feestelijk geheel! Ideaal om uit te delen op school of op de sportclub!

Je ontvangt de snoeptaart in een feestelijke verpakking van cellofaan met krullint in flitsende neonkleuren. Zo'n mooie traktatietaart levert vast en zeker 30 blije kindergezichtjes op! 

Traktatietaarten hebben een geregistreerde houdbaarheidsdatum van ca. 5 maanden, geldig direct na productie. Het etiket met de houdbaarheidsdatum vind je aan de onderkant van de taart. We raden je aan om de snoeptaart in een koelere ruimte te bewaren.

Bestelnummer: T42


 
Prijs per stuk: € 20,55
Aantallen:
Minimum afname: 1 stuks

Traktatietaart Paarden ( 30 pers.)

Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen

ok
Reken eenvoudig en veilig af met iDeal
Like ons op facebook en maak gebruik van onze speciale aanbiedingen.
Vandaag voor 15.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Kinderfeest Slingers Kinderfeestjes Kinderfeest verjaardag Verjaardagsfeest Partijtje Kinderpartijtje Kinderverjaardag Tractatie Kinder Kado Kinder Cadeau Piratenfeest Kinderpartijtjes Kids feestartikelen Kinder feestartikelen Kinder Cadeautjes Presentjes Kinder kadootjes Kinder verjaardagsfeestje Verjaardagstraktaties Kinderfeestartikelen Kinder verjaardagsfeest Weggeef cadeautjes Versiering kinderfeest Verjaardagstraktatie Kinderfeestje decoratie Kinderfeest thuis test