Jongen 1 jaar

De eerste verjaardag van je zoontje is extra bijzonder. Met deze blauwe uitnodigingskaartjes nodig je familie en vrienden uit voor het eerste verjaardagsfeestje. Je jarige jongen verras je door je huis feestelijk te versieren met blauwe slingers en ballonnen. Versier ook de tafel met vrolijke bordjes en bekertjes, want dat maakt die eerste verjaardagstaart nóg lekkerder!

Lees meer

Bordje jongen 1 jaar

Wordt jouw kindje 1 jaar? Dan moet dat groots gevierd worden! Geef een feestje en versier de feestruimte met deze leuke blauwe bordjes met mooie print.

Beker jongen 1 jaar

Wordt jouw kindje 1 jaar? Dan moet dat groots gevierd worden! Geef een feestje en versier de feestruimte met deze leuke blauwe bekers.

Tafelkleed jongen 1 jaar

Go wild! Natuurlijk moet een eerste verjaardag van jouw kindje groots gevierd worden! Met dit tafelkleed kleed je de feesttafel meteen mooi aan, én het beschermt meubeltjes tegen vieze handjes..

Servetten jongen 1 jaar (16 stuks)

Een eerste verjaardag moet groots gevierd worden! Hoe leuk is het om de feesttafel aan te kleden met deze servetjes met print! Niet alleen mooi maar ook nog eens super handig!

Uitnodiging Jongen 1 jaar

Hoera, 1 jaar! Een eerste verjaardag is bijzonder, dus die vier je groots. Nodig alle gasten uit voor het eerste verjaardagsfeestje van je zoon met deze vrolijke uitnodigingen!

Ballonnen jongen 1 jaar (6 stuks)

Vier de eerste verjaardag van jouw kindje groots! Hoe leuk is het om de feestruimte extra aan te kleden in stijl van een go wild thema feestje! Deze ballonnen zorgen voor extra sfeer..

Letterslinger jongen 1 jaar ( lengte 2,4 meter)

Deze leuke letterslinger met daarop de tekst 'Happy Birthday' mag niet ontbreken op het feestje van de eenjarige!

Vlaggenlijn lichtblauw ( 10 meter)

Deze mooie rode vlaggenlijn is perfect voor de decoratie van verschillende (thema)feestjes!!

Ballonnen lichtblauw 25 cm (10 stuks)

Mooie lichtblauwe ballonnen om de feestruimte extra mee aan te kleden. Ballonnen maken de feestruimte af!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »