Barbie popstar feestje

Een Barbie popstar kinderfeestje is een superleuk feestje voor swingende meiden. Met Barbies, lekker veel roze, glamour én muziek. De feestelijke aankleding heb je al voor elkaar met deze Barbie popstar feestartikelen. Check!

Lees meer

Beker Barbie Popstar

Meiden vieren hun verjaardag graag in stijl. Dus bij een Barbie feestje in Popstar stijl horen deze kartonnen bekertjes uit de hippe Barbie feestartikelen-lijn.

Bordje Barbie Popstar

Meiden eten hun taartjes, cupcakes of gebakjes graag in stijl. Deze kartonnen bordjes uit de Barbie feestartikelen-lijn mogen dus niet ontbreken op een Barbie feest. Ook leuk voor het uitdelen van een traktatie op school.

Tafelkleed Barbie Popstar

Tijdens een Barbie Feestje bedek je de tafel natuurlijk met dit roze Barbie tafelkleed. Wil je een complete feesttafel in Barbie Popstar thema? Bestel dan ook de Barbie bordjes, bekertjes en servetten.

Letterslinger Barbie Popstar (180 cm)

Bij een verjaardag horen slingers. Hang dus snel deze feestelijke 'Happy Birthday' slingers op en het Barbie feestje kan beginnen.

Servetten Barbie Popstar (20 stuks)

Met deze Barbie servetten uit de Barbie feestartikelen-lijn maak je de feesttafel compleet. De servetjes zijn niet alleen handig tijdens je verjaardagsfeestje, maar ook bij een traktatie op school.

Uitdeelzakje Barbie Popstar

Trakteren op school of na afloop van je feestje? Dat doe je natuurlijk in deze hippe Popstar Barbie feestzakjes. Stop in elk uitdeelzakje iets lekkers en/of een klein cadeautje.

Uitnodiging Barbie Popstar

Vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen voor je Barbie feest in Popstar stijl? Dat doe je natuurlijk in stijl met deze feestelijke Barbie uitnodigingskaartjes.

Ballonnen Roze (10 stuks)

Geen feest zonder ballonnen. Met deze roze ballonnen verander je de feestruimte in een mum van tijd tot een roze wolk.

Vlaggenlijn baby roze ( 10 meter)

Deze mooie roze vlaggenlijn is perfect voor bijv. een prinsessenfeestje, babyshower of voor een eerste verjaardag!

Ballonnen roze 25 cm (10 stuks)

Met deze mooie roze ballonnen verander je de feestruimte in een mum van tijd tot een pink party!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »