Politie feestje

Politie Bordjes

Politie kinderfeestje? Het feest kan niet meer stuk als je gebak, frietjes of andere lekkere hapjes op deze mooie politie bordjes presenteert.

Politie Bekers

Bij de Politie feestartikelen horen natuurlijk ook bekertjes. Voor een feestelijke tafel in Politie stijl. Je kunt ze ook vullen met wat lekkers en/of een klein cadeautje en uitdelen op school.

Politie Tafelkleed

Met dit spannende Politie tafelkleed kun je voor de dag komen bij een kinderfeestje in politie-stijl. Maak je geen zorgen over geknoei of een bekertje dat omvalt, dit plastic tafelkleed veeg je zo weer schoon!

Politie Slingers (1,8 meter)

Politiefeestje? Daar hoort een passende feestversiering bij. Verras de jarige met deze verjaardag slingers met politie-auto's: Happy Birthday!

Politie Servetten (20 stuks)

Vieze handen zijn zo weer schoon met deze spannende politie-servetjes. Mooi op de feesttafel én handig als je iets lekkers gaat uitdelen op school.

Politie Uitnodiging

Kom je ook op mijn politie kinderfeestje? Nodig al jouw vriendjes en vriendinnetjes uit voor je verjaardag met deze stoere politie uitnodiging.

Politie Ballonnen (6 stuks)

Politie kinderfeestje? Daar hoort een stoere feestversiering bij. Met deze politie ballonnen breng je de feestruimte in een spannende politie- en boevenstijl.

Politie Uitdeelzakjes

Leuke give-away voor de gasten na afloop van je boeven en politiefeestje? Traktatie op school? Vul deze politie uitdeelzakjes met wat snoep of kleine uitdeelcadeautjes.

Vlaggenlijn blauw ( 10 meter)

Deze mooie blauwe vlaggenlijn is perfect voor de decoratie van verschillende (thema)feestjes!!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »