Spiderman feestje

Kinderfeestje voor superhelden? Dan zit je met een feestje met Spiderman als thema helemaal goed, want Spiderman blijft één van de populairste superhelden. Dus verras de jarige met deze stoere Spiderman uitnodigingen, slingers en andere feestartikelen. Succes gegarandeerd!

Lees meer

Spiderman Bordjes

Stoere Spiderman bordjes: perfect voor gebak, taart, frietjes of een lekkere Spiderman traktatie op school.

Beker spiderman

Echte Spiderman bekertjes voor een Spiderman feest. Met de bijbehorende bordjes en het Spiderman tafelkleed tover je de tafel om tot een echte feesttafel. Dat zullen die kleine Spiderman fans vast geweldig vinden!

Tafelkleed spiderman

Met dit Spiderman tafelkleed scoor je punten bij de kleine Spiderman fans. Het tafelkleed is van plastic en na afloop van het Spiderman feestje gemakkelijk en snel weer schoon.

Vlaggenlijn spiderman ( 2,3 meter)

Ook op een Spiderman feestje mogen de slingers niet ontbreken. Deze stoere vlaggenlijn zal bij de Spiderman fans in de smaak vallen.

Servetten spiderman (20 stuks)

Speciaal voor de de echte Spiderman fans!
Kleed de feesttafel mooi aan met deze servetten van superheld Spiderman. Ook handig om vieze handen of snoeten feestelijk mee af te vegen!

Spiderman Uitnodiging

Kom je ook op mijn Spiderman feestje? Nodig vriendjes en vriendinnetjes uit voor je feestje met deze supercoole Spiderman uitnodigingen.

Feestzakje spiderman

Leuk om een traktatie in te doen! Doe er een leuke give away, bijv. iets met spinnen en iets lekkers in! Zeker weten dat dat in de smaak valt!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »